Frida har fullført kurset Fremtidens Ledere

Freidigjenta vår Frida Sandbakk har vært valgt ut til å delta i NFF Trøndelags lederprogram kalt «Fremtidens Ledere». Lederprogrammet har som mål om å få flere jenter inn i fotballen, hovedsakelig i lederroller, samt gi dem en god «plattform» som de kan bygge videre på i sine lederverv i dag og i fremtiden. Pilotprosjektet hadde oppstart januar 2019 og har hatt sin 6. og siste samling i oktober. Vi i Freidig Fotball føler oss heldig som har slik fantastisk ressurs i vår representant, Frida.
Tusen takk også til Ann-Iren Mørkved Skevik (tilrettelegger for Lederprogrammet «Fremtidens Ledere» og tidligere ansatt i NFF Trøndelag)
som har holdt klubben oppdatert i utviklinga. Vi i Freidig er svært fornøyd med oppfølginga du har gitt jentefotballsatsingen i Trøndelag.

Lederprogrammet er nå avsluttet, og det har vært en fantastisk reise for både Frida selv og instruktørene. Gjennom samlingene har Frida blant annet gjennomført NFF Lederkurs 1, 2 og 3 samt fått innføring om Styrkebasert Ledelse. Vi er utrolig stolte av henne! Håper du blir med i aktiviteten vår når du er ferdig med folkehøyskoleåret i nord. Velkommen som spiller, trener og styremedlem – du er rå!