Dommer i Freidig

I Freidig Fotball har vi dommere på alle nivå.

Freidig har klubbdommere som har dømt kamper i egen klubb i flere år og rekrutteringsdommere som har tatt kurs fra fotballkretsen og dømmer 9-er og 11-er på andre baner i Trøndelag.
Freidig har kretsdommere som dømmer seniorfotball på forskjellige nivå. I tilegg Freidig har en assistentdommer på forbundsdommernivå som omtrent hver helg reiser landet rundt og hvor kampene han dømmer iblant kan sees på TV. Vi har også en FIFA-assistentdommer i klubben, som til stadighet reiser rundt i Europa for å dømme internasjonale kamper. Freidig har dommere på hele dommerstigen!

Dommerkontakt/Dommerkoordinator/Dommeransvarlig
Kjært barn har mange navn, men dette er altså én og samme person: Torgeir Berg Lunder.
Hvis det er spørsmål rundt dommergjerningen, kan han nås på 995 94 304 eller torgeirbl@gmail.com

Hvis du som lagleder trenger en dommer til 9-er eller 11-er-fotball, kan man spørre Torgeir om hjelp. Han vil da dele dette i en intern dommergruppe for de som har rangering på det nivået det gjelder. Jo tidligere man tar kontakt, jo lettere er det å få skaffet dommer til kampen. Her er for øvrig en liste over Freidigdommere i fotballkretsen.

Hvis man trenger dommer til en 3-er, 5-er eller 7-er-kamp,er det best å prøve å kontakte noen på listen over klubbdommerne i Freidig. Spør gjerne en dommer som ikke har dømt laget ditt tidligere først, da får vi best til en god fordeling av oppdrag. Spør gjerne de ferskeste klubbdommerne når det gjelder kamper for de aller yngste, så kanskje også dommerne får gode opplevelser av kampen.

Documents