Masse nyttig informasjon på fotball.no.

27.04.13 Freidig – Kolstad II (3-4)

Dessverre var ikke Freidig-guttene klar for sesongstart når dommeren blåste i fløyten. Med 7 førstelagsspillere visste Kolstad II å utnytte personlige feil og nøling i Freidigforsvaret, og før det var gått 10 minutter stod det 0-3. De fleste trodde da at kampen var avgjort, og at Freidig bare måtte prøve å redde noe av æren. Men en begivenhetsrik 1. omgang var langt fra over. De neste ti minuttene skåret Tony et relativt enkelt mål, etter bra spill av Freidig. Deretter mistet en Kolstad-spiller hodet etter en tøff takling fra Freidigs kaptein. Et slag ble korrekt belønnet med direkte rødt kort. Resten av omgangen blir jevnspilt.
I pausen vanker det en solid skyllebøtte fra treneren. Dårlig opplading til kamp og ukonsentrerte spillere er ikke spesielt populært. Freidig blir enige om å løfte seg i andre omgang. Spillet blir da også mye bedre. Freidig presser på for skåring og får rask uttelling. En godt slått corner fra Julian blir susset i eget mål av Kolstad. Et lite kvarter senere gjentar historien seg: God corner fra Julian, men denne gangen er det Mathias som dunker inn utligningen. I denne perioden er vi utrolig gode og Kolstad er heldig som ikke får både 2 og 3 mål til imot. Men det går som det ofte går når ett lag ligger og presser og ikke får utligningen – motstander får en noe enkel kontring og nr. 10 hos Kolstad setter ballen enkelt bak keeper og kampen ender 3-4 slutt.
Etter kampen har trener Wilhelm følgende kommentar: «Det er irriterende å ikke få med seg poeng fra denne kampen, for det føler jeg at vi var gode nok til i dag. Jevn kamp med både gule og røde kort og en skikkelig thriller for alle tilreisende fans og supportere. Positivt fra kampen er at jeg har rett når jeg sier at vi kommer til å bli en utfordrer i toppen og at det er flere lag som virkelig kommer til å få det tungt mot oss.»

Bilder på Fredigfotball.no

Vi ønsker å bruke bilder fra FreidigFotball sin aktivitet. Hvis du oppdager et bilde av deg eller ditt barn som du ikke ønsker skal ligge på freidigfotball.no - ta kontakt med Freidig fotball og vi fjerner bildet straks.

Baneplan