FREIDIGBANEN ER STENGT PÅ UBESTEMT TID

Hei alle sammen!

Freidigbanen vil være stengt for aktivitet inntil videre i tråd med NFFs og myndighetenes retningslinjer og råd for å begrense smittefaren. Vi ser dessverre ikke noe annen kortsiktig løsning og ber om at dette overholdes av ivrige barn, ungdom og voksne.

Vi i Freidig Fotball er opptatt av å følge myndighetenes råd og opptre solidarisk. Det har blitt litt fram og tilbake de siste dagene, men vi ser dessverre ingen annen løsning enn å stenge banen framover.

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet. Vi følger situasjonen tett og er i løpende dialog med NFF og NIF med oppdateringer.

Vi oppfordrer i tillegg alle til å følge de råd som kommer fortløpende fra folkehelseinstituttet. Det er viktig å være klar over at de aller fleste som blir smittet av Covid-19 vil oppleve et mildt symptomforløp. Smittevernstiltak er likevel uhyre viktig for å beskytte de i samfunnet som tilhører risikogrupper.

Se her for mer informasjon fra NFF: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/nff-ber-om-avklaring-fra-helsedirektoratet/

Til våre spillere:
Vi skjønner godt at dere har lyst til å spille fotball med kamerater og venner på Freidigbanen, men dette er dessverre ikke mulig akkurat nå!
Bruk gjerne tid med ballen alene, ta en løpetur alene eller ei styrkeøkt i stua hjemme. Som fotballspiller er du opplært til å spille på laget og høre etter treneren din. Nå spiller du for Norge og Erna Solberg er din trener. Du må ta ditt ansvar for at vi sammen skal vinne kampen mot Koronaviruset.