Masse nyttig informasjon på fotball.no.

Rekrutteringsdommerkurs

Hei dommere, foreldre og lagledere i Freidig Fotball:

Trøndelag Fotballkrets arrangerer nå rekrutteringsdommerkurs for alle som er over 15 år (født 2001 eller tidligere), og som ønsker å dømme 9er og 11er-fotball i regi av fotballkretsen. Kurset består av 3 teorikvelder (18:00-21:00) og en dag med praktisk dømming sammen med veiledere. Man trenger IKKE å ha gjennomført klubbdommerkurs for å være med på rekrutteringsdommerkurset, så spre gjerne invitasjonen til venner og bekjente som kunne tenke seg å begynne med fotballdømming, man er aldri for gammel for å begynne å dømme. Kurset er gratis for deltakere, og man er ikke forpliktet til å fortsette hvis fotballdømming ikke falt i smak.

Kursene holdes på forskjellige steder i Trøndelag, og i Trondheim arrangeres det kurs både den 14., 16. og 22. november, og hvis de dagene ikke passer holdes det også 16., 18. og 23. januar 2017. Hvis ingen av kursene passer, men man virkelig vil ta kurset, er det lov å melde seg på et av de andre kursene utenfor Trondheim.

Deltakerne får i dette kurset en teoretisk gjennomgang av spilleregler og retningslinjer, samt en praktisk dag med dømming, og etter kurset er man kvalifisert til å dømme fotballkamper i seriespill i vinter og fra neste sesong. Alle ferske dommere vil få så mye hjelp de vil, og man blir aldri «kastet inn» i noe man ikke er klar for, eller ikke vil. Dommermiljøet i Trøndelag er fantastisk bra, og vi håper flere av dere vil prøve dere som dommere.

Påmelding til kurset gjøres ved å følge denne linken: https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsdommerkurs_16
Svar gjerne på denne mailen med eventuelle spørsmål som dukker opp, og spre gjerne denne mailen videre til andre som er interesserte. Jeg håper dere som er usikre på om dere vil være med spør meg (enten ved epost eller mobil), så skal dere få all den informasjonen dere vil ha til å gjøre den rette beslutningen.

Håper vi høres snart, og lykke til videre som fotballdommere 🙂

Mvh. Torgeir Berg Lunder. Dommerkontakt Freidig Fotball. Mobil: 995 94 304

Bilder på Fredigfotball.no

Vi ønsker å bruke bilder fra FreidigFotball sin aktivitet. Hvis du oppdager et bilde av deg eller ditt barn som du ikke ønsker skal ligge på freidigfotball.no - ta kontakt med Freidig fotball og vi fjerner bildet straks.

Baneplan